Salsitxes fresques les 24 hores del dia a Moiá

Salsitxes fresques les 24 hores del dia a Moiá

vui dia és força habitual trobar màquines expenedores de begudes, cafès, llaminadures i pastissets. Les trobem en gai-rebé tots els llocs de treball i, fins i tot, ja hi ha comerços que funcionen només amb màquines, sense dependents. Però el que ja no és tan habitual és que un d´aquests aparells et serveixi ous, botifarres, salsitxes, tot tipus d´embotits i peces de xai i vedella. A Moià, la carnisseria Teresa, al carrer de la Tosca, n´acaba d´incorporar una per facilitar la compra «a qualsevol moment del dia».

Joan Rojas, propietari de la carnisseria amb la seva dona, Teresa Roca, explica que a la màquina s´hi podran trobar «els mateixos productes que tenim dins la botiga», que estaran «envasats al buit o ficats dins d´unes capsetes». La carnisseria, que va obrir les portes ja fa set anys, ofereix embotits del Moianès, carn de xai i de vedella, i diversos elaborats, com salsitxes, botifarres i hamburgueses «que fem nosaltres mateixos».

Informació a fons a l’edició impresa

Salsitxes fresques les 24 hores del dia a Moiá - Máquinas expendedoras
ref:_00D361GSOX._5003x2EDNyU:ref