Venta automática de carne en Besalú

Venta automática de carne en Besalú

La carnisseria Juncà ha posat en servei una expenedora refrigerada.

A qui sent parlar d’expenedores automàtiques de productes li ve al cap la idea d’una màquina que, a canvi d’unes monedes i marcant un codi que combina lletres i números, serveix un producte, habitualment begudes o brioixeria i llaminadures. Els propietaris de la carnisseria Juncà de Besalú, no obstant, han apostat per aquest tipus d’expenedores per oferir un nou servei de venda de carn fresca.

Ramon Juncà, que regenta el negoci amb la seva dona, Anna Maria Parella, explica que amb la nova màquina han volgut donar un millor servei als clients. La nova màquina li ha permès tancar a la tarda, cosa que necessita fer per qüestions personals.

L’expenedora és una màquina que conté una vintena de productes frescos i alguns d’elaborats. Els vuit tipus d’hamburgueses, tot un clàssic molt valorat a Besalú i als pobles de la rodalia, hi són un fix i, fins i tot, en cap de setmana, més enllà de les comarques gironines. Els altres productes varien en funció de la matèria prima i de la producció de cada dia. Així, al costat de les hamburgueses, hi ha tot tipus d’embotits, alguns a talls, llegums cuits i diversos tipus de carns.

Juncà diu que l’expenedora és com una mena de cambra de fred. Segons ell, va tenir la idea quan va veure una màquina similar a Cerdanyola, on estudia el seu fill. El propietari de la carnisseria hi afegeix que es va informar amb una empresa especialitzada en la fabricació d’aquests aparells i va veure que era possible servir producte fresc i refrigerat amb aquest sistema.

Ell mateix es manifesta molt satisfet pel resultat que li dóna l’expenedora, després de quasi dos mesos de funcionament –la va estrenar per Sant Joan. Segons Juncà, els clients de més edat són als que, en general, els costa més acostumar-se al procediment d’haver d’escollir un producte en una màquina i ficar-hi els diners per obtenir-lo sense la intermediació d’un venedor. Per contra, la gent jove s’hi ha acostumat fàcilment.

L’expenedora és, doncs, un nou servei per als besaluencs i per als visitants. Cal tenir en compte que es tracta d’una vila turística.

 

Ver noticia Online

Venta automática de carne en Besalú - Máquinas expendedoras
ref:_00D361GSOX._5003x2EDNyU:ref