Granollers acull la primera màquina de venda automàtica de peix al Vallès Oriental

Granollers acull la primera màquina de venda automàtica de peix al Vallès Oriental

El nou servei de Peixos Paquita, en marxa les 24 hores del dia, busca arribar a un públic més jove.

La peixateria Peixos Paquita, instal·lada al carrer Roger de Flor número 87 de Granollers, disposa des d’aquest dimarts d’una nova forma de vendre el peix als seus clients: a través d’una màquina expenedora de venda automàtica. Aquests nou sistema és pioner al Vallès Oriental, on Peixos Paquita és la primera botiga en adoptar-lo, però també és força novedós a Catalunya, on només hi ha dues botigues més –a Sabadell i a Barcelona– amb el sistema implantat.

Gisela Comas, responsable de Peixos Paquita, ha explicat a NacioGranollers que l’objectiu d’aquesta aposta “és la d’ampliar la clientela i, sobretot, poder arribar a un públic més jove”. La màquina, que és situada al costat de la porta d’entrada de l’establiment, permet comprar peix fresc “les 24 hores del dia, amb la qualitat que ofereix el petit comerç”, manté Comas. “A la nit, fora d’horaris comercials, també es podrà comprar producte, sempre del dia i de la millor qualitat”. El mateix peix que es despatxa a la botiga es troba a la màquina i es conserva en perfectes condicions. “Nosaltres mateixos preparem el peix, a rodanxes, filetejat, sencer o a talls, amb la mateixa qualitat i preu que a la botiga”, detalla Comas.
576_1349783891peixateria-comas_02

Més innovacions

Tot i ser només la tercera peixateria en tot Catalunya que aplica el novedós sistema, Gisela Comas explica que la seva botiga aportarà algunes novetats que la fan, de mome

nt, única en tot el sector. Una d’elles, el fet de poder pagar a la màquina espenedora amb targeta VISA, “servei que estarà disponible d’aquí a 2 o 3 mesos”. Una altra de les novetats és que la màquina permetrà la recollida per encàrrecs. “El client podrà trucar a la botiga o enviar un correu electrònic amb la comanda, que podrà recollir a la mateixa màquina quan vulgui”, conclou Comas.

 

 

Ver noticia Online

Granollers acull la primera màquina de venda automàtica de peix al Vallès Oriental - Máquinas expendedoras
ref:_00D361GSOX._5003x2EDNyU:ref